Mechelininkatu 15A, 00100 Helsinki
Metsämutilantie 1, 05460 Hyvinkää
Birger Jaarlin katu 25, 13100 Hämeenlinna

Puhelin 010 4222 340 

sähköposti: toimisto ( a ) digione.fi

Digione - Aina valmiina palvelemaan

Digione tarjoaa asiakkailleen vaivattoman ja tehokkaan ratkaisun toimiston tulostus- ja skannaustarpeisiin.  Laitteemme ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu ihmisille, jotka haluavat keskittyä työhönsä, eivätkä laitteen kanssa toimimiseen. Toimitamme ratkaisun, joka usein sisältää laitteen lisäksi tarpeeseen sopivan sovelluksen tehokkaaseen työskentelyyn ja luomaan ratkaisun tuomia säästöjä.

Ketterä ja ystävällinen huoltopalvelumme takaa sen, että laitteen käyttö hoituu mutkattomasti ja mahdolliset huoltotarpeet hoituvat vaivatta. 

Laitteen toimituksen hoitaa usein sama henkilö, joka myös asentaa ja antaa käyttökoulutuksen sekä tarvittaessa vie vanhan laitteen pois. Myöhemmin sama porukka hoitaa laitteen mahdolliset huollot. Näin olemme aina kartalla laitteesi tilanteesta ja sydän pysyy mukana työssä. 

Edustamme alan edistyneimpiä merkkejä, Sharpin monitoimilaitteita ja isoja näyttöjä. Lisää laitevaihtoehdoista löydät Monitoimilaitteet –sivulta.

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaa ja edustamme myös AV -laitteita, tehokkaita näyttötauluja ja ryhmätyötauluja sekä esittämisteknillisiä ratkaisuja. Ratkaisumme sisältää muun muassa markkinoiden parhaan langattoman esitysratkaisun. Kerromme näistä mielellämme lisää.