Tule mukaan luomaan DigiOnen pelisääntöjä!

DigiOne ekosysteemin säännöt ovat sinun oikeudet ja velvollisuudet

Ekosysteemi ei synny itsestään, vaan pelisääntöjä tarvitaan toimintaympäristön luomiseksi ja yhteistyön onnistumiseksi. Nyt on oivallinen tilaisuus vaikuttaa DigiOnen pelisääntöihin, joilla on suuri merkitys tuleviin kilpailutuksiin ja palveluntuottajien rooliin DigiOnessa.

Tule siis mukaan 18.2. klo 13–16 Teamsissä järjestettävään työpajaan, jossa voit olla mukana luomassa DigiOne ekosysteemin pelisääntöjä. Pelisäännöillä turvataan ekosysteemin toimivuus ja se, että kaikki toimijat kokevat saavansa ekosysteemistä hyötyjä. DigiOnessa pelisäännöt ymmärretään laajasti, ja ne voivat olla teemoiltaan esim. teknisiä, lakisääteisiä, toiminnallisia, eettisiä tai tietosuojaan liittyviä.

Työpaja on kohdistettu erityisesti palvelun tuottajille, mutta myös muutkin ekosysteemin osapuolet ovat tervetulleita. Pelisääntötyö toimii perustana DigiOnessa tehtäville ehdoille ja sopimuksille, joita laaditaan ekosysteemin eri osapuolten kanssa.

Ilmoittaudu pian, sillä työpajaan mahtuu mukaan 70 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos kiinnostuneita on runsaasti, joudumme rajaamaan osallistujat niin, että organisaatiosta osallistuu vain yksi edustaja.

Ilmoittaudu työpajaan 16.2. mennessä Microsoft Forms-lomakkeen kautta:
Ilmoittaudu tästä työpajaan

Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostilla erillisen Teams-kutsun työpajaan.

Tervetuloa!