Opettajan palvelut esillä Educassa

Opettaja ja oppilaat oppitunnilla luokassa

Tauon jälkeen opetusalan suurtapahtuma Educa-messut järjestetään taas tammikuussa 2023. Myös DigiOne ja Tiera ovat mukana tapahtumassa omalla ständillään. Teemana meillä on opettajan palvelut DigiOnessa.

Educa on Suomen suurin opetusalan tapahtuma ja se on vakiinnuttanut paikkansa vuosikalenterissamme. Educaan tullaan katsastamaan alan trendit, puheenaiheet, toimittajat ja tietenkin tapaamaan tuttuja. Kun Educa järjestettiin edellisen kerran, paikalla oli yli 18000 kävijää kahden päivän aikana.

Olemme syksyn 2022 aikana valmistelleet Educa-messujen sisältöä yhdessä Tieran ja DigiOne-hankekuntien Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä ja Lahti kanssa. Mukana on ollut opettajia ja rehtoreita eri työryhmien kautta. Haluamme Educassa antaa opetusalan väelle mahdollisuuden kurkistaa, mikä DigiOne konkreettisesti on – ajatuksemme on keskustelun lisäksi näyttää myös demoja DigiOnen palveluista. Esittelypisteellä tulee olemaan hyvä kattaus DigiOne-toimijoita kunnista, hankkeesta ja Tieralta. Tule tapaamaan meitä ja kysymään tiukkoja kysymyksiä DigiOnesta!

Vuosi 2023 on jännittävä vuosi. DigiOne-hankeaika on päättymässä, palvelut valmistuvat jokainen vuorollaan, ja on aika siirtyä pilottien kautta tuotantoon vaiheittain. Samalla hankkeessa toteutettu työ konkretisoituu toiminnallisuuksiksi, joita loppukäyttäjät voivat käyttää arjessa. Vuoden 2023 kuluessa on myös aika avata DigiOne muillekin kunnille tutustua ja tulla mukaan. Uusia kuntia otetaan mukaan DigiOne-yhteisöön aloittamaan polkua kohti käyttöönottoa.

Vuoden 2023 aikana järjestetään sarja DigiOnea käsitteleviä Tieran järjestämiä TieraCafé webinaareja. Suunnittelussa on myös suurempi Tieran järjestämä workshopien ja tietoiskujen ympärille rakentuva tapahtumapäivä 27.4. Helsingin Ruoholahdessa. Tämän päivän voit jo laittaa kalenteriisi.

Nähdään Educassa!

Taina Uusi-Illikainen
Liiketoimintapäällikkö
Kuntien Tiera Oy

DigiOne Educassa

27.1. – 28.1. 2023
OSASTO 6m1

Tervetuloa tutustumaan DigiOnen palveluihin ständillemme, jossa esittelemme palvelukokonaisuutta ja vastaamme kysymyksiisi.

DigiOne Opetus-palvelun demot

Perjantaina kello 11.00, 14.00 ja 17.00
Lauantaina klo 11.00 ja 14.00

Demojen aiheina:
Opetusryhmät
Opetuksen ja oppimisen eteneminen
Opetussuunnitelman tuki

Lennokki2

Blogikirjoitukset

Ajankohtaista